Tuotteemme - viljelty puhtaasti luontoa kunnioittaen

Mansikka

 

Viljelemme mansikkaa sekä kasvutunneleissa, että avomaalla. Mansikan satokausi kasvutunnelissa alkaa sääoloista riippuen toukokuussa ja jatkuu pitkälle syyskuuhun asti. Avomaalta satoa saadaan kesän sesonkiin.

 

 

Vadelma

 

Vadelmaa viljelemme mansikan ohella kasvutunneleissa. Vadelmat kypsyvät myyntiin kesäkuun loppupuolella ja satoa saadaan pitkälle syyskuuhun mansikan rinnalla.

Herne

 

Hernettä viljelemme tilallamme avomaalla. Ensimmäiset herneet saamme myyntiin kesäkuun puolessa välissä, ja satoa tulee syyskuuhun asti.

Mustaherukka

 

Viljelemme myös mustaherukkaa myyntiin. Viljeltävä ala on muihin tuotteisiimme verrattuna pienempi, joten mustaherukkaa on rajallisesti saatavilla myyntipisteiltämme.

Mansikkamehu

 

Tuotamme lisäaineetonta ja säilöntäaineetonta, juomavalmista mansikkamehua omista mansikoistamme. Mehu myydään 1,5 litran hanapakkauksissa. Löydät mansikkamehut jokaiselta palvelevalta myyntipisteeltämme!

 

Vinkki!

Mansikkamehu sopii loistavasti arjen ohella myös juhlapöytään: tarjoa mansikkamehua juhlien alkumaljana alkoholittomana vaihtoehtona, sekä ruokapöydässä!