Kesäjanon tyydyttävä mansikkamehu suoraan Laitilasta

Tiedustele mansikkamehun myynnistä
mansikkamehu

Rantamarjat valmistaa myös maistuvaa mansikkamehua, joka on lisäaineeton sekä säilöntäaineeton. Sitä on normaalisti myynnissä keväästä aina loppusyksyyn 1,5 litran hanapakkauksessa. Maukas mansikkamehu on pakattu kivaan pakkaukseen, joka sopii vaikka juhlapöydän kattaukseen. Se on myös mukava ottaa vaikkapa mökille mukaan kesän piristeeksi.

Tuoretta paikallista mehua

Rantamarjojen mansikkamehua löytyy kaikista myyntipisteistämme. 

Mehu säilyy viileässä avaamattomana jopa vuoden, avattuna noin kaksi viikkoa. Raikkaasta mansikkamehusta voi siis nauttia läpi vuoden.  Jos etsit suurempia määriä mansikkamehua tarpeisiisi, ota meihin suoraan yhteyttä. Kanssamme on helppoa ja mukavaa sopia toimituksista. Odotamme yhteydenottoasi!

Mansikkamehusta on moneksi

Mansikkamehu on maukas ja terveellinen vaihtoehto monille tehdasvalmisteisille mehuille. Rantamarjojen tuottama mansikkamehu on tehty omista mansikoistamme käyttäen mahdollisimman vähän lisäaineita ja säilöntäaineita. Tuoremehumme säilyttää mansikan terveelliset vitamiinit hyvin ja tiivistää mansikan maun huippuunsa. Tämä tekee siitä orgaanisen ja terveellisen lisän kesän ruokapöytään tai juhlien lisukkeeksi.


Mansikkamehu sopii kesän helteeseen nautittavaksi janojuomaksi tai ruoan kylkiäiseksi. Arkisena janojuomana se on maukas ja luonnollinen antioksidantteja sisältävä vaihtoehto. Se sopii myös hyvin leivontaan tai vaikka kakun kostukkeeksi; mitä ikinä keksitkin tehdä tuoreella mehulla. Mansikkamehu ja raparperi ovat klassinen yhdistelmä, joka ei esittelyjä kaipaa. Mehua voi toki keittää kotonakin, mutta tarvittavan kaluston puuttuessa voit ostaa helposti mehut meiltä. Selaa vanhoja reseptikirjoja, netin reseptikokoelmia tai kysy meiltä lisää mansikkamehumme käytöstä ja piirteistä. Onneksesi me tunnemme mansikan salat läpikotaisin.

Ota yhteyttä tai tee tilaus

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse